Gezichtsbehandelingen

Elke gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse en het Tranquillity welkomtsritueel dat zorgt voor onstpanning van lichaam & geest.

Meet & Treat behandeling

Ben je voor het eerst bij MooiNzo en weet je niet welke behandeling beste is boek meet & treat behandeling. We starten met een intakegesprek vervolgens huidanalyse en een behandeling inclusief reinigen, peeling, masker. Verder krijg je advies over producten voor thuis gebruik om het beste resultaat te kunnen halen. 

45 min. € 53,50

Mini Facial

Een reinigde behandeling. Onzuiverheden verwijderen.
Reinigen-onzuiverheden verwijderen-masker-verzorgende crème.

30 min. € 49,50

HYDRAMEMORY Complete

Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid. Wanneer de huid vochtarm is ziet deze er dof en vaal uit, de huid voelt oncomfortabel en strak aan, is gevoelig voor invloeden van buitenaf en veroudert sneller.
De Macro hyaluronzuur, Biomimetische deeltjes van hyaluronzuur, gecertificeerde fair trade moringa olie en een blend van natuurlijke extracten (appel, linzen, watermeloen) maakt de huid zacht en compact en gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. De ultieme behandeling voor diepe hydratatie en glans.

60 min. € 87,00

REMEDY SOOTHING

Versterkt, kalmeert en verhoogt de weerstand van de gevoelige huid, delicate huid. Verzachtende en huidversterkende behandeling die de beschermende functie van de huidbarrière herstelt. Ideaal na de blootstelling van de zon en verbranding door de zon.

Op basis van Prebiotica uit suikerbieten, die de huid versterkt, de Marula Olie rijk aan omega 9, die de huid barrière beschermt en de Mirabilis Jalapa “het wonder van Peru” en de Mexicaanse HYSOP, verzacht, kalmeert irritaties, vermindert roodheid en vaatverwijding.

60 min. € 87,00

RECOUVER TOUCH

Voor de droge, gestreste en vermoeide huid.
Een voedende en vitaminerijke behandeling voor het gelaat, de hals en decolleté voor een herstellende, voedende en beschermende werking. De biologische combinatie en krachtige blend van Gojibessen (krachtig en antioxidant), Gehydrolyseerde tomaat extract en hyaluronzuur (intensieve antioxidant en voedend) en Macadamia olie (voedend, opvullend en beschermend) versterken het afweersysteem van de huid. De huid zal diep gevoed zijn, voelt zacht aan met een frisse en gezonde uitstraling.

60 min. € 87,00

Sublime Skin

Sublime Skin assortiment is rijk aan effectieve en schone formuleringen om de huidvernieuwing, de correctie van rimpels, het verlies van tonus en de tekenen van veroudering veroorzaakt door senescente cellen en Degener-aging te ondersteunen.

Sublime Skin Pro Lift Expres

Geen tijd voor een uitgebreide behandeling. Stimuleert een intensieve, liftende werking en verstevigt de gezichtscontouren. Voedt, verheldert en versterkt, rimpels en lijntjes worden vervaagd en zien er gladder uit.

30 min. € 56,50

Sublime Skin Glow Peel

Diepe helderheid en een onmiddellijke glow, stimuleert een gezonde celvernieuwing. Uniforme teint en verbeterende aanblik van donkere vlekken.

60 min. € 87,00

Sublime Skin Super Peel

Een multi-actieve peeling voor alle huidtypes. Samen maken we een keuze uit de delicate peel (mild), age peel (lijntjes en rimpels) of bright peel (glow & tegen pigment). Tevens kan je kiezen uit een effectief bindweefsel-, of ontspanningsgelaatsmassage.

60 min. € 87,00

Sublime Skin Pro Lift

Uw natuurlijke filler behandeling! Geschikt voor de huid met rimpels en een merkbaar verlies van tonus en volume. Werkt liftend en verstevigend!
Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals.
Het verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.

80 min. € 125,00

SKIN REGIMEN

Voor de multitaskers, het uniseks assortiment ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse multitaskers en het moderne leven en tevens perfect voor de mannenhuid.

Ideaal voor mannen en vrouwen met weinig tijd, met een gestreste huid, vale en verouderde huid.
Het merk binnen [comfortzone] fast living/ slow aging. Skin regimen werkt op celniveau, creëert en onderhoudt de optimale voorwaarden voor een gezondere en jeugdige huid, terwijl ook de meest voorkomende stress- en vervuiling gerelateerde verschijnselen, zoals uitdroging, dofheid, onvolkomenheden, fijne lijntjes en rimpels, worden gecorrigeerd.

De Skin Regimen lijn is vrij van siliconen, synthetische geurstoffen, dierlijke bijproducten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES en geschikt voor veganisten.

URBAN LONGEVITY FACIAL EXPRES

Werkt verjongend en geeft een frisse glow.

30 min. € 45,00

URBAN LONGEVITY FACIAL

Werkt verjongend en geeft een frisse glow.

60 min. € 79,95

URBAN DETOX FACIAL

Werkt ontgiftend.

60 min. € 89,95