Voetreflex massage

voetreflex
voetreflex
mooinzo voetreflex diploma
mooinzo voetreflex diploma

Bij salon MooiNzo kun je ook terecht voor voetreflex of voetreflexologie massage!

Voetreflexologie is de alternatieve vorm van geneeskunde die al eeuwen gebruikt wordt om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Deze praktijk is gebaseerd op het idee dat bepaalde punten op de voeten corresponderen met specifieke organen en systemen in het lichaam. Door deze punten te stimuleren en te masseren, kunnen diverse blokkades worden opgeheven en kan de energiestroom in het lichaam hersteld worden.

Voetreflexologie wordt vaak gebruikt als een natuurlijke manier om pijn te verlichten, stress te verminderen en de gehele gezondheid te verbeteren. Het kan helpen bij het verlichten van diverse aandoeningen, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen en zelfs hormonale onevenwichtigheden.

Tijdens een voetreflexologie sessie zal ik de voeten van de cliënt bestuderen en specifieke punten masseren en drukken om de gewenste effecten te bereiken. De behandelingen zijn verschillend in intensiteit en duur, afhankelijk van de behoeften van de cliënt.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan voetreflexologie, waaronder:

– Vermindering van stress en angst

– Verlichting van pijn en ongemak

– Stimulatie van de bloedsomloop

– Verbetering van de spijsvertering

– Versterking van het immuunsysteem

Kortom, voetreflexologie is een effectieve en ontspannende manier om de totale gezondheid en het welzijn te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar verlichting van pijn, stressvermindering of gewoon een moment van ontspanning, voetreflexologie kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw zelfzorg routine. Nu bij MooiNzo Hem (bij Hoorn).

De voetreflex behandeling duurt totaal 50 min en kost Euro 55,00

voet reflex massage mooinzo hem hoorn