Massages

Voordat ik overga tot masseren, heb ik eerst met jou een intakegesprek. Hierin bespreken we diverse onderwerpen. Aan de hand van het gesprek ga ik aan het werk met de verzamelde informatie voor een behandelplan.

Aroma Swedish Massage

Aroma Swedish massage is een massage van het hele lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische olien. Huid, spieren, geest en lichaam ontspannen door zachte en stevige knedingen en strijkingen. Door het masseren van het lichaam zal spierspanningen verdwijnen, je energie neemt toe, je stofwisseling en bloedcirculatie worden geactiveerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Aroma Hotstone massage

Een Aroma Hotstone massage is een massage met warme stenen en is bedoeld als aangename en doeltreffende behandeling. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en handen gelijktijdig hun werk. Een Hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

nek/ schouder/ rug/ hoofd massage

Last van vastzittende schouders of nek, hoofdpijn- of migrainepijnklachten? Een deel massage is geschikt voor jou als je regelmatig last hebt van nek-, schouder- of rug.

deep tissue massage

Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

Tranquillity™ PRO SLEEP MASSAGE

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op je humeur, jouw vitaliteit en jouw schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: Het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwende energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van wellbeing voor lichaam en geest.

Stimuleert de zintuigen voelen, ruiken en horen

De Tranquillity™ Pro-Sleep massage stimuleert de zintuigen voelen, ruiken en horen. Het welkom ritueel met zachte stretches van het lichaam wordt vervolgt door de kennismaking met de Tranquility ™ blend, de huisgeur van [ Comfort Zone]. Deze Tranquility geur, die in gehele lijn de basis vormt, bevat o.a. etherische oliën van zoete sinaasappel, cederhout en roos. De aromatherapie is ontwikkeld dat het werkt op zowel het helder worden van je geest, als het ontspannen en harmoniseren ervan.

De Tranquillity™ Sound met binaural beats werkt onbewust op je hersengolven en je hartslag met als doel deze omlaag te brengen. Het gevolg is dat je geest in een rustige vredige toestand zal komen.

De voordelen van Tranquillity™ Pro-Sleep massage

De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning, wat resulteert in een betere nachtrust en diepere slaap. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.

Het is geschikt voor iedere huidconditie. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen.