Massages

Voordat ik overga tot masseren, heb ik eerst met jou een intakegesprek. Hierin bespreken we diverse onderwerpen. Aan de hand van het gesprek ga ik aan het werk met de verzamelde informatie voor een behandelplan.

Klankschaal MASSAGE

KLANKSCHAAL MASSAGE

Wat is klankschaal massage en wat doet het met ons lichaam
Bij een klankschaal massage lig je gekleed op een matras. De klankschaal wordt op en rond je lichaam. Klankschaal massage zorgt voor ontspanning door de klanken en de trillingen die het lichaam een innerlijke massage geven. De klankschalen worden zacht aangeslagen en doordat ons lichaam voor circa 70% uit water bestaat, gaat de trilling gemakkelijk in ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage ervaart.

De effecten van de klankschalen op mensen zijn heel verschillend. Echter een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot:
–  ontspanning
– betere balans tussen lichaam en geest
– meer energie
– verbeterde nachtrust
– loslaten van blokkades en spanningen
– verbeterde concentratie
Sommige mensen vallen in slaap. Ook als je slaapt tijdens de klankschaalmassage hebben de trillingen en klanken effect. Achteraf kan een klankschaal massage veel energie geven. Kortom: iedereen ervaart het anders, iedereen ervaart andere effecten en elke keer is anders dan de vorige keer.
Je kunt tot 72 uur na de behandeling nog effecten van de klankschaalmassage ervaren. Bijvoorbeeld een verhoogde werking  van de darmen, kortstondige verheviging van pijn, (verdwijnen van) hoofdpijn, heel goed slapen of wegblijven van tinnitus (oorsuizen) of meer energie.

De contra-indicatie zijn:
– Epilepsie (aanval opwekkend)
Pacemaker of hartritmestoornis
– Verse wond(en)
– Psychiatrische klachten zoals psychose (klachten kunnen verergeren)
– Zwangerschap

Zorg ervoor dat je tenminste een uur van tevoren niets meer eet. Tijdens de behandeling houd je gewoon je kleren aan. Alleen je schoenen en sieraden doe je uit. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Verder hoef je niets anders te doen dan de heerlijke klanken te ondergaan.

Klankschaalmassage 30 of 60 min inclusief thee, wat lekkers en nagesprek.

Wil je zelf je eigen groep vormen, leuke vriendinnen sessie van maken stuur een mail naar info@mooinzo.nl.

Aroma Swedish Massage

Aroma Swedish massage is een massage van het hele lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische olien. Huid, spieren, geest en lichaam ontspannen door zachte en stevige knedingen en strijkingen. Door het masseren van het lichaam zal spierspanningen verdwijnen, je energie neemt toe, je stofwisseling en bloedcirculatie worden geactiveerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Aroma Hotstone massage

Een Aroma Hotstone massage is een massage met warme stenen en is bedoeld als aangename en doeltreffende behandeling. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en handen gelijktijdig hun werk. Een Hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

Aroma Hotstone massage

Een Aroma Hotstone massage is een massage met warme stenen en is bedoeld als aangename en doeltreffende behandeling. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling veel effectiever maakt. Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en handen gelijktijdig hun werk. Een Hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

nek/ schouder/ rug/ hoofd massage

Last van vastzittende schouders of nek, hoofdpijn- of migrainepijnklachten? Een deel massage is geschikt voor jou als je regelmatig last hebt van nek-, schouder- of rug.

deep tissue massage

Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

Stimuleert de zintuigen voelen, ruiken en horen

De Tranquillity™ Pro-Sleep massage stimuleert de zintuigen voelen, ruiken en horen. Het welkom ritueel met zachte stretches van het lichaam wordt vervolgt door de kennismaking met de Tranquility ™ blend, de huisgeur van [ Comfort Zone]. Deze Tranquility geur, die in gehele lijn de basis vormt, bevat o.a. etherische oliën van zoete sinaasappel, cederhout en roos. De aromatherapie is ontwikkeld dat het werkt op zowel het helder worden van je geest, als het ontspannen en harmoniseren ervan.

De Tranquillity™ Sound met binaural beats werkt onbewust op je hersengolven en je hartslag met als doel deze omlaag te brengen. Het gevolg is dat je geest in een rustige vredige toestand zal komen.

De voordelen van Tranquillity™ Pro-Sleep massage

De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning, wat resulteert in een betere nachtrust en diepere slaap. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.

Het is geschikt voor iedere huidconditie. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen.