Over mooiNzo

Relax, Renew & Treat yourself

Bij salon Mooinzo kun je terecht voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen. Mooinzo is gespecialiseerd in bindweefselbehandelingen.

Door je lichaam ontspanning en aandacht te geven, ga je je als één geheel voelen. De belangrijkste relatie in het leven die je kan hebben is de relatie met jezelf. Maak een prioriteit van jezelf en ik verwelkom je graag bij Mooinzo.

Mooinzo
een moment van ontspanning,
een moment voor jezelf,
een waardevol cadeau aan jezelf!

Mooinzo - Massages - Gezicht- en lichaamsbehandelingen - Huidverbetering

Over Nelly

Naast mijn werkzaamheden binnen de zorg heb ik een passie… masseren.

In de zorg kan het best hectisch zijn en merkte dat ik mij het beste kon ontspannen tijdens en na een goede massage. Ik heb ook ervaart dat ik niet in alle massagepraktijken hetzelfde gevoel van ontspanning kreeg. Vanuit mijn ervaringen ben ik steeds enthousiaster geworden over masseren. Zo ben ik opleiding en cursussen gaan volgen hierover en geef ik het een eigen draai aan mijn passie.

Ik wilde een totaalpakket kunnen bieden en volgde ook de schoonheidsspecialist opleiding. Als masseur/ schoonheidsspecialist krijg ik veel voldoening als jij na de massage volledig ontspannen de salon verlaat of na een gezichtsbehandeling je naturel glow weer terugkrijgt.

Wonderlijk hoe je na een uur tijd alle stress en spanningen achter je laat en je weer volledig opgeladen bent. Daar doe ik het voor.

Ik zie het als een ander soort zorg die degelijk belangrijk is en die bijdraagt aan de fysieke mentale balans.
Lichaam en geest tot rust brengen bij Mooinzo.